Emelkan Sebarang Pertanyaan Ke: ABC2109@moe.edu.my

Sekapur Sirih Seulas Pinang


Bersyukur kepada Tuhan kerana blog SJK(C) Pasir Pinji 1 ini dapat dilancarkan dengan jayanya.

Sekalung penghargaan kepada pasukan pembina blog ini yang terdiri daripada Juruteknik Komputer dan Guru ICT juga para guru SJK(C) Pasir Pinji 1 yang memungkinkan kelahiran blog SJK(C) Pasir Pinji 1 ini.

Adalah diharapkan blog ini dapat dimanfaatkan semaksimum mungkin oleh para guru dan murid terutama untuk orang-orang awam yang lain sebagai wadah penyaluran maklumat dan perkongsian ilmu. Seiring ledakan teknologi maklumat dan komunikasi, blog ini juga seharusnya dilihat sebagai agen penyumbang dan kelahiran blog ini menjadi langkah awal pembabitan SJK(C) Pasir Pinji 1 secara serius perkembangan teknologi.

Walaubagaimanapun, sebagai hasil sulung Blog SJK(C) Pasir Pinji 1 ini perlu kepada komen dan cadangan daripada khalayak. Sebarang komen dan cadangan amat dialu-alukan untuk dikirim melalui emel pinji1@yahoo.com. Semoga komen dan cadangan ini dapat membantu demi meningkatkan keberkesanan blog ini.

Akhir kata, semoga slogan "Berusaha, Berdisiplin & Berjaya" dapat direalisasikan.

Ha Kwan
Guru Besar SJK(C) Pasir Pinji 1

0 komen:

Penafian

Pihak SJK(C) Pasir Pinji 1, Ipoh tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.Notis Hak cipta

Semua Hakcipta Terpelihara. Sebarang salinan perlu mendapat keizinan dari pihak sekolah.

Hubungi Kami

SJK(C) Pasir Pinji 1,
Jalan Padang, Pasir Pinji,
31650 Ipoh,Perak.
Emel : abc2109@1bestarinet.yes.my
Telefon / Faks : +6053211735

Waktu Pejabat
Isnin-Khamis
08:00 - 13:00 & 14:00 - 17:00
Jumaat
08:00 - 12:15 & 14:45 - 17:00